Mainosten kohdistaminen

Räätälöityä mainontaa koskevan tietosuojakäytännön muuttaminen

Olen poistanut käytöstä käyttäjien kiinnostuksiin ja kohderyhmiin perustuvat mainokset.

Jos olet poistanut käytöstä räätälöidyn mainonnan (aiemmalta nimeltään kiinnostuksiin perustuva mainonta), sinun on ehkä vielä päivitettävä tietosuojakäytäntöäsi. Vaikka poistaisit käytöstä kiinnostuksen kohteiden ja kohderyhmien perusteella näytettävät mainokset, sivustollasi tai sivustoillasi näytetään edelleen mainoksia, jotka perustuvat käyttäjän vuorovaikutukseen mainostajan kanssa, kuten vierailuun mainostajan sivustoilla. Tällaista mainontaa kutsutaan uudelleenmarkkinoinniksi, ja se on mainittava tietosuojakäytännössäsi.

Tutustu seuraaviin tietosuojakäytäntöämme koskeviin tietoihin. Näin voit varmistaa, että sivustosi tietosuojakäytännöt ovat ajan tasalla. Julkaisijoilla on erilaisia sivustoja ja lainsäädännöt vaihtelevat eri maissa, joten emme voi antaa tarkkaa ehdotusta tietosuojakäytännöksi.