Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Opdater min privatlivspolitik i forhold til tilpasset annoncering

Jeg har fravalgt annoncer, der er baseret på brugerens interesser og demografiske oplysninger.

Hvis du har fravalgt tilpasset annoncering (tidligere kaldet interessebaseret annoncering), kan det alligevel være nødvendigt at opdatere din privatlivspolitik. Selvom du fravælger annoncevisning, der er baseret på kategorierne interesser og demografiske oplysninger, vises der fortsat annoncer på dit website ud fra brugernes interaktion med en annoncør, f.eks. besøg på en annoncørs website, hvilket også kaldes remarketing. Det skal derfor fremgå af din privatlivspolitik, at der bruges remarketing.

Brug et par minutter på at gennemgå oplysningerne i vores privatlivspolitik for at sikre, at dit websites privatlivspolitik er opdateret. Da udgiverwebsites og lovgivning varierer fra land til land, kan vi ikke foreslå en bestemt formulering til privatlivspolitikken.