Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Sekretess och säkerhet

Översikt över användargenererat innehåll

Vad är användargenererat innehåll?

Användargenererat innehåll är innehåll som användarna bidrar med till din app eller webbplats. Det är synligt för åtminstone vissa av övriga app- eller webbplatsanvändare. Användargenererat innehåll kan till exempel vara text, kommentarer, bilder, videor, profiler, användarnamn, röster, gilla-markeringar, hjärtan eller andra medier. Annonser räknas inte som användargenererat innehåll, såvida de inte innehåller inbäddade sociala medier.

Understanding Policy: User Generated Content

Vad har jag för ansvar för användargenererat innehåll?

Som utgivare är du ansvarig för att se till att allt användargenererat innehåll på din webbplats eller i din app följer alla tillämpliga programpolicyer. I praktiken innebär det att om du vill använda AdSense och/eller AdMob måste du se till att allt innehåll, även användargenererat, på de sidor där din annonskod visas måste följa alla tillämpliga programpolicyer.

Hur skiljer sig användargenererat innehåll från resten av mitt innehåll?

Till skillnad från resten av ditt innehåll, som troligen skapas under din vägledning och tillsyn, skickas användargenererat innehåll in av användare som inte har någon koppling till din webbplats eller app. Tyvärr beter sig inte alla på internet på ett artigt och lämpligt sätt. Eftersom användare kan lägga upp vad som helst måste du som utgivare vara beredd att se till att deras inlägg följer alla tillämpliga programpolicyer.

Läs mer om användargenererat innehåll och hur du bäst hanterar det

User-generated content (and building your community) | Sustainable Monetized Websites