Klikken en vertoningen

About traffic exchange programs

Hoewel verkeersuitwisselingsprogramma's meer verkeer naar uw site kunnen leiden, raden wij het gebruik ervan niet aan, aangezien dit kan leiden tot ongeldige klikken of vertoningen waardoor uw account wordt uitgeschakeld.

Zoals u wellicht al weet, zijn volgens ons programmabeleid alle manieren voor het kunstmatig genereren van advertentievertoningen of klikken streng verboden, waaronder services van derden zoals programma's voor betaalde klikken, betaald surfen, automatisch surfen en klikuitwisselingsprogramma's. Deze programma's bieden beloningen voor gebruikers die webpagina's bekijken of op advertenties klikken, wat leidt tot activiteiten die schadelijk zijn voor onze adverteerders.

Ook raden wij u af programma's of services van derden te gebruiken om meer verkeer naar uw site te leiden, omdat ook dit kan resulteren in vergelijkbare ongeldige activiteiten waardoor uw account wordt uitgeschakeld. Wij beseffen dat u wellicht vragen heeft over een bepaalde service en zich afvraagt of deze ongeldige vertoningen of klikken kan genereren. Wij kunnen echter geen informatie geven over een specifieke service van derden.

Als u suggesties wilt om meer verkeer naar uw site te trekken op een manier die voldoet aan ons programmabeleid, raadpleegt u onze suggesties. Voor meer informatie over hoe u de goede reputatie van uw account kunt behouden, kunt u onze tips en richtlijnen en Richtlijnen voor webmasters raadplegen.