Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Inkomsten genereren en advertenties

Inkomsten van AdSense-advertenties delen met derden

Zoals uiteengezet in de Algemene voorwaarden van AdSense, is het uitgevers niet toegestaan de inkomsten van hun AdSense-account met derden te delen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Google. Hieronder volgen enkele voorbeelden van wat niet is toegestaan:

• Accounts die hun advertenties weergeven op sites die in bezit zijn van en beheerd worden door derden en die de inkomsten van de advertenties met deze derden delen.
  • Accounts met partners of partnerprogramma's die een deel van hun AdSense-inkomsten met hun externe partners delen.
  • Accounts die een deel van hun AdSense-inkomsten met een externe partner delen als betaling voor services, het genereren van verkeer, advertentievertoningen, enzovoort.

Er zijn veel risico's verbonden aan het delen van AdSense-inkomsten met derden. Wat we vooral waarnemen, is dat deze accounts meer ongeldige klikken en vertoningen ontvangen dan de standaardaccounts. Om die reden geven we uitgevers zelden toestemming hun AdSense-inkomsten met externe partners te delen.