Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Distribuir guanys d'anuncis d'AdSense a partners externs

Tal com estableixen els termes i condicions d'AdSense, els editors no poden distribuir els guanys del seu compte d'AdSense a tercers, tret que prèviament hagin rebut permís per escrit de Google per fer-ho. A continuació s'enumeren alguns exemples que no es permeten:

• Comptes que mostrin els seus anuncis en llocs web propietat i sota la gestió de tercers i que després comparteixin els ingressos amb aquests tercers.
  • Comptes amb programes d'afiliats o de partners que distribueixin una part dels seus ingressos d'AdSense als seus partners externs.
  • Comptes que comparteixin ingressos amb un partner extern per al pagament de serveis, de generació de trànsit, d'impressions d'anunci, etc.

Hi ha molts riscos quan els partners distribueixen els ingressos obtinguts amb el seu compte d'AdSense a tercers. El primer i el més important és que tendim a detectar percentatges més alts d'activitat de clics i d'impressions no vàlids en aquests comptes en comparació amb els comptes estàndard. Per aquest motiu, no és habitual que concedim permís als editors perquè distribueixin els seus guanys d'AdSense a partners externs.