Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Obligatoriskt innehåll

Googles annonscookies

Google använder cookies för att visa annonser på partnerwebbplatser, till exempel webbplatser som visar Google-annonser eller ingår i Google-certifierade annonsnätverk. När en användare besöker en Google-partners webbplats kan en cookie placeras i användarens webbläsare.

Min sekretesspolicy

Din sekretesspolicy ska innehålla följande information:

• Tredjepartsleverantörer, inräknat Google, använder cookies för att visa annonser baserat på användarnas tidigare besök på din webbplats eller andra webbplatser.
  • Med hjälp av annonscookies kan Google och dess partner visa annonser baserat på användares besök på dina och/eller andras webbplatser.
  • Användarna kan välja bort visning av anpassade annonser under Annonsinställningar. (Alternativt kan du ge användarna möjlighet att välja bort tredjepartsleverantörers cookies för anpassade annonser genom att besöka www.aboutads.info.)

Om du inte har valt bort visning av tredjepartsannonser kan cookies från andra tredjepartsleverantörer eller annonsnätverk också användas för att visa annonser på din webbplats och bör nämnas i din sekretesspolicy på följande sätt:

• Uppmärksamma webbplatsbesökarna på de tredjepartsleverantörer och annonsnätverk som visar annonser på din webbplats.
  • Lägg till länkar till leverantörernas och annonsnätverkens webbplatser.
  • Informera användarna om att de kan besöka webbplatserna för att välja bort cookies för anpassade annonser (om leverantören eller annonsnätverket erbjuder den möjligheten). Alternativt kan du ge användarna möjlighet att välja bort vissa tredjepartsleverantörers cookies för anpassade annonser genom att besöka www.aboutads.info.

På grund av skillnaderna mellan olika webbplatser för utgivare och lagarna i olika länder kan vi inte ge förslag på en ordagrann sekretesspolicy. Det kan vara en god idé att läsa igenom informationen hos exempelvis Network Advertising Initiative, där du hittar tips på hur du kan utforma en sekretesspolicy. Mer information om cookietillstånd finns på cookiechoices.org.