Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Korvaavan PIN-koodin pyytäminen

COVID-19-tilanteen vuoksi PIN-koodisi toimitus voi viivästyä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Jos et ole saanut PIN‑koodiasi tai se on hukkunut, voit pyytää korvaavan koodin. Älä lähetä pyyntöä ennen kuin edellisen PIN‑koodisi postituksesta on kulunut kolme viikkoa, jotta postinkululle on annettu riittävästi aikaa.

Ennen korvaavan PIN-koodin pyytämistä

Varmista, että tilitietosi ja maksuosoitteesi ovat oikein. Voit tarvittaessa muuttaa maksuosoitettasi. Lisäksi suosittelemme, että seuraat näitä vinkkejä:

• Käytä samaa sanamuotoa kaikissa maksuosoitteesi kentissä.
  • Varmista, että paikallinen postitoimistosi tunnistaa osoitteesi.
  • Vahvista postipalveluntarjoajaltasi tai postitoimistoltasi, että postiasi ei lähetetä edelleen toiseen osoitteeseen.

Korvaavan PIN-koodin pyytäminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Todennuksen tarkistus.
  3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi uudelleen.

Lähetämme uuden PIN‑koodin maksuosoitteeseesi. Jos alkuperäinen PIN‑koodisi saapuu ensin, voit käyttää sitä. Korvaava koodi on alkuperäisen kopio.

Huom. Jos olet pyytänyt enimmäismäärän korvaavia PIN-koodeja etkä vieläkään ole saanut PIN-koodiasi, siirry PIN-koodin vianetsintäominaisuuteen.