Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Korvaavan PIN‑koodin pyytäminen

Jos et ole saanut PIN‑koodiasi kolmen viikon kuluessa, voit pyytää korvaavaa PIN‑koodia.

Vaihe 1: Varmista, että maksuosoitteeseesi voi lähettää postia

Alla on vinkkejä siihen, miten voit tarkistaa, että PIN-koodi voidaan lähettää sinulle postissa. Voit tarvittaessa muuttaa maksuosoitettasi.

• Tarkista, että osoitetiedoissasi on sama maa/alue, jonka valitsit AdSense-tilin luomisen yhteydessä. Osoitteesi maa/alue ei saa poiketa tililläsi olevasta maasta/alueesta.
  • Varmista, että osoitteeseesi voi lähettää postia paikallisen postipalvelun kautta. Lisätietoa hyväksyttävästä maksuosoitteesta on tässä artikkelissa.
  • Maksuosoitteessa on suositeltavaa käyttää paikallisen kielen merkkejä.
  • Varmista paikalliselta postipalveluntarjoajalta tai postitoimistolta, että postiasi ole ohjattu toiseen osoitteeseen.

Vaihe 2: Pyydä korvaavaa PIN-koodia

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Todennuksen tarkistus.
  3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi uudelleen.

Lähetämme uuden PIN‑koodin maksuosoitteeseesi.

Hyvä huomata:
  • Jos alkuperäinen PIN‑koodisi saapuu ensin, voit käyttää sitä. Korvaava koodi on alkuperäisen kopio.
  • Jos olet pyytänyt korvaavaa PIN-koodia neljä kertaa etkä ole saanut koodia kolmen viikon kuluessa, käytä PIN-koodin vianetsintäominaisuutta.