Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Aktiver JavaScript i nettleseren

Hvis du vil se Google-annonser på et nettsted, må du aktivere JavaScript i nettleseren.

Slå på JavaScript i Google Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer og deretter på Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet.
  4. Klikk på Nettstedsinnstillinger.
  5. Klikk på JavaScript.
  6. Velg Nettsteder kan bruke JavaScript.

Aktiver JavaScript i andre nettlesere

Følg veiledningen i den aktuelle nettleseren:

Oppgraderinger av nettleseren, sikkerhetsprogramvare og patcher (feilrettinger) kan endre JavaScript-innstillingen i den aktuelle nettleseren. Hvis du ikke ser Google-annonser, må du kontrollere at JavaScript er aktivert i nettleseren.

Hvis JavaScript-innstillingen er angitt som «Spør», kan du få en advarsel på nettsteder med Google-annonser.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du se gjennom de vanligste årsakene til at annonser ikke vises.