Problemen met advertenties oplossen

Een firewall installeren

Een op uw computer geïnstalleerde firewall kan de weergave van de Google-advertenties en de mogelijkheid erop te klikken, beïnvloeden. De firewall kan tot gevolg hebben dat advertenties zonder zichtbare URL of titel of helemaal niet worden weergegeven.

We raden u aan ervoor te zorgen dat JavaScript is ingeschakeld en dat de advertentieblokkering van uw internetbeveiligingssoftware is uitgeschakeld, zodat de Google-advertenties goed kunnen worden weergegeven. Hieronder vindt u een lijst met toepassingen die mogelijk de weergave van Google-advertenties belemmeren:

• Norton Internet Security
  • Norton Personal Firewall
  • Norton Anti-Spam
  • Firefox Ad Blocker plug-in
  • Kerio Firewall
  • McAfee Firewall
  • Proxomitron
  • Windows XP Service Pack 2 met ingeschakelde firewall

Neem rechtstreeks contact op met de ondersteuningsafdeling voor het betreffende product voor informatie over het uitschakelen van de advertentieblokkering. Als u geen firewall op uw computer heeft geïnstalleerd, maar nog altijd problemen ondervindt met de weergave van de Google-advertenties, moet u controleren of u in uw browser JavaScript heeft ingeschakeld.