Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Personvern og sikkerhet

Hva kan jeg gjøre hvis et nettsted forårsaker forgrunnsvinduer eller installerer virus på datamaskinen min?

Som nevnt i programretningslinjene våre, kan ikke nettsteder som viser Google-annonser, endre brukerinnstillinger, viderekoble brukere til uønskede nettsteder, inneholde forgrunns- eller bakgrunnsvinduer, starte nedlastinger eller inneholde skadelig programvare. Hvis du finner et nettsted som viser Google-annonser som bryter med våre retningslinjer, setter vi stor pris på at du varsler oss om dette.

Hvis du tror at datamaskinen din har blitt infisert, foreslår vi at du søker etter programvare som kan fjerne skadelig programvare og virus fra datamaskinen din.