Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Nybegynnerveiledning

Overhold retningslinjene våre

Hvis du vil delta i Google AdSense-programmet og påse at kontoen din har god anseelse, må du gjøre deg kjent med og følge programretningslinjene våre. Nedenfor finner du noen av retningslinjene, men denne oversikten er ikke uttømmende, så det er viktig at du leser alle programretningslinjene for AdSense.

1. Ikke klikk på dine egne annonser.
  2. Ikke be andre om å klikke på annonsene dine.
  3. Ikke ta med innhold som bryter med Googles retningslinjer for publisister.
  4. Ikke endre AdSense-koden.
  5. Følg retningslinjene for nettsøppel for Google Nettsøk.
  6. Påse at brukerne får en god opplevelse.
  7. Annonsene skal ikke oppta mer plass enn det faktiske innholdet på en side.
  8. Ikke plassér bilder i nærheten av annonser på en måte som kan villede brukerne til å tro at bildene er knyttet til annonsene.

Hvis du noensinne er i tvil om du bryter retningslinjene, trenger du ikke å sende oss en e-post for å spørre om dette. Vi overvåker kontinuerlig nettsteder der AdSense-koden er plassert, og vi kontakter deg hvis vi oppdager problemer.

Du kan også hjelpe oss med å opprettholde god kvalitet i AdSense-nettverket ved å sende oss en rapport hvis du legger merke til et nettsted som bryter retningslinjene våre.