Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Tilpassede søkeannonser

Publisister som har sin egen søkemotorteknologi, kan bruke Google-produktet tilpassede søkeannonser til å tjene penger på søkeresultatsider.

Tilpassede søkeannonser er foreløpig bare tilgjengelig for et begrenset antall publisister. Hvis du mener at tilpassede søkeannonser passer godt på nettstedet ditt, oppfordrer vi deg til å finne ut mer og registrere deg.

Hvis du allerede mottar både søkeresultater og annonser gjennom et annet Google-produkt for tilpassede søk, for eksempel AdSense for søk, trenger du ikke å bruke tilpassede søkeannonser. Du tjener automatisk penger på alle tilpassede søkemotorer uten at du trenger å gjøre noe mer, og du kan spore inntektene i AdSense for søk-rapportene dine.