Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Tilpassede søkeannonser

Publisister som har sin egen søkemotorteknologi, kan bruke tilpassede søkeannonser – et Google-produkt – til å tjene penger på søkeresultatsider.

Per nå kan bare et begrenset antall publisister bruke tilpassede søkeannonser. Hvis du mener at tilpassede søkeannonser passer godt på nettstedet ditt, oppfordrer vi deg til å finne ut mer og registrere deg.

Hvis du allerede får både søkeresultater og annonser gjennom en annen programmerbar søkemotor, for eksempel AdSense for søk, trenger du ikke å bruke tilpassede søkeannonser. Du tjener automatisk penger på alle programmerbare søkemotorer uten at du trenger å gjøre noe, og inntektene kan du spore i rapportene om AdSense for søk.