Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Retningslinjer for brug af Privatliv og beskeder

Siderne Privatliv og meddelelser i Ad Manager, AdMob og AdSense hjælper dig med at administrere valg for beskyttelse af privatliv, tjene penge på dit indhold og kommunikere med brugere for at indhente samtykke.

Googles løsninger til administration af samtykke deltager i IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke og overholder specifikationerne og politikkerne for disse ("IAB-kravene"). Google driver denne administrationsplatform for samtykke med identifikationsnummer 300 og er angivet som "Google LLC".

Når du bruger Privatliv og beskeder i Ad Manager, AdMob og AdSense, skal du være opmærksom på følgende.

Brug Privatliv og beskeder ansvarligt

Det er dit ansvar at sikre, at alle brugermeddelelser, der vedrører indhentning af samtykke til brug af brugernes personoplysninger, herunder alle standardformuleringer, som leveres af Ad Manager, AdMob og AdSense, opfylder dine juridiske krav. Det er også dit ansvar at sikre, at din brug af meddelelser fra Ad Manager, AdMob og AdSense overholder IAB-kravene. Hvis dine meddelelser og/eller din konfiguration ikke overholder IAB-kravene, kan vi afbryde visningen af dine meddelelser til brugere i EØS og Storbritannien.

Respekter brugernes privatliv

Du er forpligtet til at bruge funktionen Privatliv og beskeder på en måde, der respekterer brugernes valg vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med dine tjenester og tjenester fra leverandører, du samarbejder med.