Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Directrius per utilitzar Privadesa i missatges

Les pàgines Privadesa i missatges d'Ad Manager, AdMob i AdSense us ajuden a gestionar les opcions de privadesa, a monetitzar el vostre contingut i a comunicar-vos amb els usuaris per obtenir el seu consentiment.

Les solucions de gestió del consentiment de Google participen en el Marc de Transparència i Consentiment de l'IAB Europe i en compleixen les especificacions i les polítiques (els "requisits de l'IAB"). Google és l'operadora d'aquesta plataforma de gestió del consentiment, que té el número d'identificació 300 i consta com a "Google LLC".

Quan utilitzeu les funcions de Privadesa i missatges a Ad Manager, AdMob i AdSense, tingueu en compte les directrius següents.

Utilitzar Privadesa i missatges de manera responsable

És responsabilitat vostra assegurar-vos que tots els missatges adreçats als usuaris relacionats amb l'obtenció del consentiment per utilitzar les seves dades personals, inclòs qualsevol missatge predeterminat proporcionat per Ad Manager, AdMob i AdSense, compleixin els vostres requisits legals. També és responsabilitat vostra assegurar-vos que l'ús que feu dels missatges d'Ad Manager, AdMob i AdSense compleixi els requisits de l'IAB. Si els missatges o la configuració no compleixen els requisits de l'IAB, pot ser que deixem de mostrar-los als usuaris de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i del Regne Unit.

Respectar la privadesa dels usuaris

Heu d'utilitzar les funcions de Privadesa i missatges de manera que respectin les decisions de privadesa dels usuaris en relació amb els vostres serveis i els serveis proporcionats pels proveïdors amb qui treballeu.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.