Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleid

Uw AdSense-account is mogelijk uitgeschakeld wegens beleidsredenen

Is advertentieweergave uitgezet voor mijn account?

Uw AdSense-account is momenteel actief, maar uw account kan worden gedeactiveerd als u geen wijzigingen aanbrengt om te voldoen aan ons programmabeleid.

Waarom heb ik deze waarschuwing ontvangen?

Tijdens een recente controle van uw account hebben onze specialisten geconstateerd dat uw account niet in overeenstemming was met ons beleid. Accounts kunnen een accountwaarschuwing ontvangen vanwege verschillende redenen, inclusief maar niet beperkt tot de volgende:
  • Uw account heeft een lange geschiedenis van beleidsschendingen en/of herhaalde beleidsschendingen.
    Uitgevers zijn verantwoordelijk voor de content op alle pagina's waarop hun advertenties worden weergegeven, ook als die is gemaakt door een ander, zoals op sites met content van websitegebruikers.
  • Uw account heeft misleidend gedrag vertoond.
    Om uw belangen en die van onze adverteerders te beschermen, controleren onze specialisten zorgvuldig klikken op en vertoningen van Google-advertenties, waarbij ze gebruikmaken van zowel geautomatiseerde systemen als handmatige beoordeling. Zoals uiteengezet in onze Algemene Voorwaarden bepaalt Google naar eigen goeddunken wanneer er sprake is van ongeldige klikactiviteit.
  • Onze beleidsspecialisten hebben een zeer ongepaste site in uw account gevonden.
    Dergelijke sites kunnen onder meer content voor volwassenen, auteursrechtschendingen en extreem gewelddadige of bloederige content bevatten.

Voor meer informatie over de meest voorkomende redenen dat accounts worden gedeactiveerd, bekijkt u de Belangrijkste redenen voor het sluiten van een account.

Wat moet ik doen om te voorkomen dat mijn account wordt uitgeschakeld?

Reageer op onze verzoeken. De waarschuwing bevat voorbeelden van de schendingen op uw site, maar we verzoeken u de content en advertentieplaatsing in uw netwerk grondig te controleren om er zeker van te zijn dat alles voldoet aan ons programmabeleid.

We begrijpen dat uw inhoud dynamisch van aard is, dus we raden u aan proactieve maatregelen te treffen om ervoor te zorgen dat u blijft voldoen aan ons beleid, ook na toekomstige wijzigingen in uw inhoud en advertentieplaatsing.

Hier vindt u enkele tips waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw netwerk in overeenstemming is met ons beleid:

1. Evalueer elke pagina persoonlijk voordat u advertentiecode op de pagina's van de site plaatst.
  2. Voer minstens eenmaal per week proactief controles uit op pagina's met grote aantallen paginaweergaves.
  3. Installeer zoekwoordfilters (zoals inhoud voor volwassenen, betaalde services, inhoud betreffende hacken, inhoud betreffende gokken, enzovoort), met name op pagina's met door gebruikers gegenereerde inhoud. We kunnen helaas geen informatie geven over onderwerpen zoals zoekwoordfilters of inhoudsfilters. U kunt uiteraard wel op Google naar deze informatie zoeken.
  4. Voeg de link 'Een schending melden' toe aan alle pagina's met door gebruikers gegenereerde inhoud.

Wat gebeurt er als ik de benodigde wijzigingen aanbreng?

Uw AdSense-account is momenteel actief en blijft actief als u de benodigde wijzigingen doorvoert. Als we echter problemen blijven vinden, schakelen we uw account mogelijk helemaal uit.

Moet ik jullie op de hoogte stellen als ik de wijzigingen heb aangebracht?

Nee, reageren wil niet zeggen dat u ons moet laten weten dat u deze wijzigingen heeft aangebracht. Als uw account voldoet aan ons beleid, weten we dat u de benodigde wijzigingen heeft aangebracht.

Wat gebeurt er als ik de benodigde wijzigingen niet aanbreng en het beleid blijf schenden?

Uw AdSense-account wordt uitgeschakeld.

Ik heb meer uitleg nodig over het beleid dat door mijn site wordt geschonden. Wat moet ik doen?

Zoek in ons Helpcentrum of ga naar ons Helpforum voor aanvullende uitleg over ons beleid. Bekijk de volgende online bronnen voor meer informatie of voorbeelden van ons beleid: