Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Supportopties van AdSense

contact opnemen Contact opnemen met het supportteam voor uitgevers

Het contactproces is zo opgezet dat u uw probleem kunt identificeren en toegang kunt krijgen tot de beste bronnen om het probleem op te lossen. Het contactproces werkt als volgt:

1. Klik op Contact opnemen Icoon Contact. op een willekeurige pagina in het Helpcentrum.
  2. Geef een korte beschrijving van het probleem en klik op Volgende stap.
  3. Kies de hulpcategorie die het best bij uw probleem past.
    Tip: Probeer de optie Overig te vermijden omdat het door deze optie langer kan duren om uw probleem op te lossen.
  4. Gebruik de aanbevolen bronnen om het probleem op te lossen.
  5. Als u nog steeds hulp nodig heeft, klikt u op Volgende stap en klikt u op de beschikbare contactoptie.
    Opmerking: Een van onze supportspecialisten beantwoordt binnen twee werkdagen uw e-mail. In vakantieperioden duurt het mogelijk langer voordat u antwoord krijgt.

Meer hulp nodig?

Hulp Helpcentrum

In ons Helpcentrum vindt u een grote hoeveelheid informatie over AdSense. We raden u aan door de artikelen te browsen voor meer informatie over AdSense en antwoorden te vinden op uw vragen. Aan de slag met AdSense is een goed startpunt.

Probleemoplossers

Als u een probleem heeft, scrollt u naar het gedeelte Problemen oplossen van het Helpcentrum. Hier vindt u probleemoplossers voor diverse problemen.

vraag en antwoord Community

Stel vragen en discussieer met Google-productexperts en andere uitgevers in ons communityforum van en voor gebruikers.

Nu een vraag stellen