Materiaaleja rikkomuksista ilmoittamiseen

Näiden tietojen avulla voit ilmoittaa rikkomuksista.

Penalties (and next steps) | Sustainable Monetized Websites

Seuraa alla olevia ohjeita sen mukaan, mistä rikkomuksesta haluat ilmoittaa.

Sisällys:

Varmista, että rikkomus liittyy AdSense-mainokseen

Jos et ole varma, onko rikkomus AdSense-mainoksessa, voit tarkistaa sivun lähdekoodista, onko siellä AdSense-koodi. Tämä onnistuu tarkistamalla mainoskoodi selaimen lähdekoodinäkymästä.

Esimerkki

Avaa selaimella sivu, jossa mainoskoodi on, ja tarkista sivun lähdekoodi.

Jos käytät Chromea, klikkaa sivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä sivun lähdekoodi tai paina Ctrl+U.
Huom. Jos rikkomukseen liittyvät mainokset eivät ole AdSense-mainoksia, emme voi tehdä mitään. Tutustu ohjekeskuksessa AdSense-ohjelmakäytäntöihin, jos sinulla on kysyttävää käytännöistä.

Ilmoita käytäntörikkomuksesta

Arvioimme julkaisijoita jatkuvasti varmistaaksemme, että he noudattavat AdSense-ohjelmakäytäntöjä. Jos uskot, että sivusto rikkoo sisältöä tai mainoksen sijoittelua koskevia AdSense-ohjelmakäytäntöjä, voit käyttää käytönrikkomuksesta ilmoittamiseen tarkoitettua lomaketta.

Ilmoita kelpaamattomista klikkauksista sivustollasi

Jos epäilet, että kelpaamattomat klikkaukset on voinut aiheuttaa joku sivustollasi käynyt, kannattaa tarkistaa, näkyykö sivuston lokitiedoissa epäilyttävää toimintaa. Ilmoita meille kelpaamattomasta toiminnasta tililläsi käyttämällä Kelpaamattomia klikkauksia koskevaa yhteydenottolomaketta

Lue lisätietoja virheellisen liikenteen estämisestä.

Ilmoita sisällöstä, joka mielestäsi pitäisi poistaa Googlesta

Jos jokin sisältö on mielestäsi sovellettavien lakien nojalla poistettava Googlen palveluista, käytä Googlesta poistettavasta sisällöstä ilmoittamiseen tarkoitettua vianetsintäominaisuutta.

Ilmoita rikkomus muissa Google-tuotteissa tai -palveluissa

Koska AdSense-tiimi ei pysty valvomaan muiden Google-tuotteiden käytäntöjen noudattamista, alla on linkkejä, joiden kautta voit ilmoittaa muista yleisistä tuoterikkomuksista.

Huom. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai rikkomustyyppiä, voit käydä Googlen ohjekeskuksessa, jossa on lisätietoja.