Felsökning av annonser

Jag kan inte se mina AdSense for Content-annonser

analytics

Varför visas inga annonser på min webbplats?

Om annonserna inte visas på din webbplats efter att du har lagt till AdSense-koden bör du kontrollera att annonskoden har infogats på rätt sätt på webbplatsen. Det kan du göra genom att granska webbplatsens källkod i en webbläsare och kontrollera att annonskoden ser ut exakt som den vi tillhandahåller i ditt konto och att den innefattar alla rader i annonskoden.
download

Kan inte se mina annonser – felsökningsverktyg

Det här felsökningsverktyget hjälper dig att felsöka vanliga problem med att visa annonser på webbplatsen. För varje steg ger vi dig anvisningar eller ställer ytterligare frågor som bidrar till att ringa in problemet. Följ anvisningarna så noggrant som möjligt så får du bäst resultat.
new tab

De vanligaste orsakerna till varför annonser inte visas

Ditt konto har avvisats tidigare

Om din första AdSense-ansökan inte godkändes fick våra servrar anvisningar om att inte visa annonser från Google och AdSense for Search-funktioner på några webbplatser som är kopplade till ditt konto. Medan våra servrar uppdateras med din ändrade kontostatus kan det ta upp till 48 timmar innan annonserna från Google visas och upp till en vecka innan AdSense for Search fungerar på dina webbplatser. Vi hoppas att du har förståelse för detta.

Problem med blockering av webbläsare och annonser Din AdSense-kod har inte införts på rätt sätt.

Om du vill kontrollera att AdSense-koden är införd korrekt öppnar du webbplatsen i en webbläsare och kontrollerar källkoden (välj Visa och sedan Källa eller Sidkod). Jämför AdSense-koden i källkoden till sidan med koden från ditt AdSense-konto. Annonserna kanske inte visas om något av följande har inträffat:

• AdSense-koden visas inte i sin helhet.
  • Koden visas på en enda rad.
  • Koden innehåller extra HTML-taggar.

Eftersom alla webbredigerare är olika kan vi inte ge specifika anvisningar om hur du ska lösa problemet. Läs gärna vår guide för kodimplementering som innehåller detaljerade anvisningar om hur du lägger till AdSense-annonskoden i HTML-källan för dina webbsidor.

Du registrerade dig via en AdSense-värdpartner och implementerade annonskoden på en egen domän
Om du registrerade dig via en AdSense-värdpartner (som Blogger eller YouTube) och även vill visa AdSense-annonser på din egen domän måste du skicka en engångsbegäran om godkännande från ditt AdSense-konto.
Du har inte angett din PIN-kod

Om du inte anger PIN-koden i tid kan annonserna försvinna. Du måste ange din PIN-kod för att aktivera inriktade annonser. Om du har problem med att få en PIN-kod kan du öppna fliken Adress- och telefonverifiering.

Är annonserna placerade i kapslade ramar?

Det går att välja annonsplacering på dina sidor, men undvik att bädda in annonskoden i för många DIV-taggar eller nästlade ramar. Att implementera annonskoden på detta sätt kan förhindra att annonserna visas korrekt, beroende på vilka inställningar webbläsaren har.

Är Javascript aktiverat i webbläsaren?

Kontrollera att Javascript är aktiverat i webbläsaren eftersom det krävs för att visa annonser. Om du inte kan se annonserna bör du även kontrollera om det finns annan oförenlig Javascript-kod på webbplatsen som förhindrar att annonserna visas.