Vianetsintä ja tavallisten ongelmien ratkaiseminen

AdSense sisällölle -mainokset eivät näy

analytics

Miksi sivullani ei näy mainoksia?

Jos mainoksia ei näy sivustossasi AdSense-koodin lisäämisen jälkeen, varmista, että koodi on lisätty sivustoosi oikein. Varmista tarkastelemalla sivustosi lähdekoodia, että mainoskoodi näyttää samalta kuin tiliisi toimittamamme koodi ja sisältää kaikki mainoskoodin rivit.
lataus

En näe mainoksiani -vianetsintäominaisuus

Tämä vianetsintäominaisuus auttaa ratkaisemaan yleisiä ongelmia, jotka liittyvät mainosten näyttämiseen verkkosivustossa. Tarjoamme jokaisessa vaiheessa ohjeita tai lisäkysymyksiä, joiden avulla tarkennamme ongelmaasi. Saat parhaat tulokset noudattamalla ohjeita tarkasti.
uusi välilehti

Yleisimmät syyt sille, miksi mainokset eivät näy

Tilisi on hylätty aiemmin

Jos AdSense-hakemuksesi hylättiin aiemmin, palvelimemme määritettiin olemaan näyttämättä Google-mainoksia ja AdSense haulle -toimintoa missään tiliisi liittyvissä sivustoissa. Tilisi tilan muutos päivitetään palvelimiimme. Google-mainokset alkavat toimia sivustossasi 48 tunnin kuluessa ja AdSense haulle -toiminto noin viikon kuluessa. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Selaimesta ja mainoksen esto-ohjelmistosta johtuvat syyt AdSense-koodiasi ei ole otettu oikein käyttöön.

Voit varmistaa, että AdSense-koodisi on otettu käyttöön oikein, avaamalla ensin sivustosi selaimessa ja tarkistamalla lähdekoodin (valitse Näytä ja sitten Lähde tai Sivun lähdekoodi). Vertaa seuraavaksi sivusi lähdekoodin AdSense-koodia ja AdSense-tilisi koodia. Mainoksesi eivät välttämättä näy, jos havaitset jonkin seuraavista ongelmista:

• AdSense-koodi ei näy kokonaan.
  • Koko koodi on samalla rivillä.
  • Koodissa on ylimääräisiä HTML-tunnisteita.

Koska jokainen verkkoeditori on erilainen, emme voi antaa sinulle erityisiä ohjeita siitä, miten nämä ongelmat voi ratkaista. Voit kuitenkin tutustua Lisätietoja mainoskoodista -esittelyyn, jossa neuvotaan vaiheittain, miten lisätä AdSense-mainoskoodi verkkosivujesi HTML-lähdekoodiin.

Olet rekisteröitynyt AdSense-isäntäkumppanin kautta ja lisännyt mainoskoodin omaan verkkotunnukseesi
Jos olet rekisteröitynyt AdSense-isäntäkumppanin (kuten Blogger tai YouTube) kautta ja haluaisit AdSense-mainosten näkyvän omassa verkkotunnuksessasi, sinun pitää lähettää kertaluontoinen hyväksymispyyntö omasta AdSense-tilistäsi.
Et ole antanut PIN-koodia

Jos et ole antanut PIN-koodia ajoissa, mainokset voivat kadota. Ota kohdistetut mainokset käyttöön antamalla PIN-tunnus. Jos PIN-koodin saamisessa on ongelmia, siirry Osoitteen ja puhelinnumeron vahvistus ‑välilehteen.

Ovatko mainokset kehysten sisällä?

Voit päättää mainosten sijainnin sivuillasi, mutta muista välttää mainoskoodin upottamista liian moneen DIV-tunnisteeseen tai upotettuun kehykseen. Selainasetusten mukaan mainoskoodin ottaminen käyttöön tällä tavalla voi estää mainosten näyttämisen oikein.

Onko JavaScript käytössä selaimessasi?

Varmista, että JavaScript on käytössä selaimessasi, sillä se tarvitaan mainosten näyttämiseksi! Jos mainosten näkymisessä on ongelmia, tarkista myös, onko sivustossa ristiriitoja aiheuttavaa JavaScript-koodia, joka voi estää mainosten näkymisen.