Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Felsökningsverktyg för slutlig betalning

Det här felsökningsverktyget hjälper dig om du har problem med att ta emot din slutliga betalning när du har stängt ditt konto.

Slutbetalningar utfärdas om kontosaldot för ett enskilt betalningskonto överstiger uppsägningsgränsen. Den slutliga betalningen betalas via den primära betalningsmetoden i din betalningsprofil.

Följ stegen nedan och välj de svar som bäst beskriver din situation.

Vilken aktuell status har ditt AdSense-konto?