Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Løs påloggingsproblemer

Med dette feilsøkingsverktøyet kan du løse vanlige påloggingsproblemer med AdSense-kontoer. Hvis du har problemer med å få tilgang til AdSense-kontoen din, følger du fremgangsmåten nedenfor og velger svarene som best beskriver den aktuelle situasjonen.

Før du begynner

1. Logg av eventuelle Google-kontoer du er pålogget.
  2. Slett bufferen i nettleseren.
  3. Slå på informasjonskapsler og SSL 2.0.
Velg situasjonen som best beskriver det aktuelle problemet: