Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Kirjautumisongelmien korjaaminen

Tämän vianetsintäominaisuuden avulla voit ratkaista yleisiä ongelmia, jotka liittyvät AdSenseen kirjautumiseen. Jos et pääse AdSense-tilillesi, seuraa alla olevia ohjeita ja valitse vaihtoehdot, jotka parhaiten kuvaavat tilannettasi.

Ennen kuin aloitat

  1. Kirjaudu ulos kaikilta Google-tileiltä.
  2. Tyhjennä selaimesi välimuisti.
  3. Ota käyttöön evästeet ja SSL 2.0.
Valitse vaihtoehto, joka kuvaa ongelmaasi parhaiten:

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

false
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
2275455568785850629
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false