Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Registrering og aktivering

Registrer deg for AdSense

Følg denne fremgangsmåten for å komme i gang med AdSense-kontoen din:

Diagram som viser registrering og aktivering (med trinn).

1. Opprett en AdSense-konto

Gode AdSense-resultater krever at du har originalt og interessant innhold på nettstedet ditt, slik at du tiltrekker deg besøkende som ser annonsene du viser. Finn ut hvordan du oppretter AdSense-kontoer.

Registrer deg for AdSense

Merk: Hvis du bruker en AdSense-partner (f.eks. Blogger) eller YouTube, bør du logge på AdSense eller AdSense for YouTube (alt etter hva som er aktuelt) via Blogger eller YouTube Studio, da disse produktene har ulike prosesser. Finn ut mer om dette i artiklene om annonsering i blogger (Blogger) og konfigurering av betalinger i AdSense for YouTube-kontoer (YouTube).

2. Aktivér AdSense-kontoen

Sånn kan du aktivere AdSense-kontoen din:

3. Vent til betalingsopplysningene dine og nettstedet ditt er gjennomgått

Vi gjennomgår betalingsopplysningene dine for å sikre at de er korrekte. Vi gjennomgår hele nettstedet ditt for å påse at det overholder programretningslinjene for AdSense.

Når vi har gjort dette, sender vi deg en e-post med informasjon om aktiveringsstatusen din. Dette tar som regel et par dager, men i enkelte tilfeller kan det gå to til fire uker.

4. Begynn å vise annonser

Når AdSense-kontoen din er fullstendig aktivert, kan du begynne å vise annonser. Finn ut hvordan du konfigurerer annonser på nettstedet ditt.

For at du skal lykkes med AdSense-kontoen din, anbefaler vi at du leser gjennom AdSense-guiden.

Tilfeller der vi ikke kan aktivere AdSense-kontoer

I noen tilfeller kan vi ikke aktivere AdSense-kontoen din. Du kan kanskje gjenoppta aktiveringsprosessen, men det avhenger av den aktuelle årsaken. Se mer om dette i artikkelen om hva du kan gjøre hvis AdSense ikke kan aktivere kontoen din.