Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Aanmelden en activeren

Aanmelden voor AdSense

Volg deze stappen om uw AdSense-account te activeren:

Diagram die aanmelding en activering laat zien met stappen.

1. Maak een AdSense-account

Voor optimale resultaten met AdSense moet u controleren of uw site interessante en originele content bevat die bezoekers naar uw advertenties trekt. Meer informatie over hoe u een AdSense-account maakt.

Aanmelden voor AdSense

Opmerking: Als u een AdSense-partner (zoals Blogger) of YouTube gebruikt, moet u zich aanmelden voor AdSense of AdSense voor YouTube, zoals van toepassing, via Blogger of YouTube Studio, omdat voor deze producten een ander proces wordt gebruikt. Ga naar Adverteren op uw blog (Blogger) of Een AdSense voor YouTube-account instellen voor betalingen (YouTube) voor meer informatie.

2. Activeer uw AdSense-account

Voer de volgende taken uit om uw AdSense-account te activeren:

3. Wacht tot uw betalingsgegevens en uw site zijn beoordeeld

We controleren uw betalingsgegevens om er zeker van te zijn dat ze correct zijn. We controleren uw hele site en kijken of deze voldoet aan het Programmabeleid van AdSense.

Zodra we klaar zijn, sturen we u een e-mail met informatie over uw activeringsstatus. Meestal duurt dat een paar dagen, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 4 weken duren.

4. Begin met de weergave van advertenties

Wanneer uw AdSense-account volledig is geactiveerd, kunt u advertenties weergeven. Meer informatie over het instellen van advertenties op uw site.

We raden aan Aan de slag met AdSense door te nemen om een succesvol AdSense-account te beheren.

Als we uw AdSense-account niet kunnen activeren

In sommige situaties kunnen we uw AdSense-account niet activeren. Afhankelijk van de reden kunt u het activeringsproces hervatten. Ga voor meer informatie naar het artikel Wat te doen als AdSense uw account niet kan activeren.