Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Registrar-se a AdSense

Per posar en funcionament el vostre compte d'AdSense, seguiu aquests passos:

Diagrama que mostra el registre i l'activació amb passos.

1. Creeu un compte d'AdSense

Per obtenir bons resultats amb AdSense, comproveu que el vostre lloc web tingui contingut original i interessant que atregui els visitants cap als vostres anuncis. Obteniu informació sobre com podeu crear un compte d'AdSense.

Registreu-vos a AdSense

Nota: si utilitzeu un partner d'AdSense (com ara Blogger) o YouTube, us heu de registrar a AdSense o a AdSense per a YouTube, segons correspongui, mitjançant Blogger o YouTube Studio, ja que aquests productes segueixen un procés diferent. Per obtenir més informació, consulteu els articles Mostrar publicitat al vostre blog (Blogger) o Configurar un compte d'AdSense per a YouTube per als pagaments (YouTube).

2. Activeu el compte d'AdSense

Per activar el compte d'AdSense, heu de completar les tasques següents:

3. Espereu que es revisin la informació de pagament i el lloc web

Revisem la informació de pagament per assegurar-nos que és correcta, així com tot el lloc web per comprovar que compleix les polítiques del programa d'AdSense.

Quan acabem, us enviarem un correu electrònic amb els detalls de l'estat de l'activació. Aquest procés sol durar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes.

4. Comenceu a mostrar anuncis

Quan el vostre compte d'AdSense estigui completament activat, ja podreu començar a mostrar anuncis. Obteniu informació sobre com podeu configurar anuncis al lloc web.

Per aprendre a gestionar el compte d'AdSense correctament, us recomanem que consulteu La vostra guia d'AdSense.

Si no podem activar el compte d'AdSense

Hi ha casos en què no podrem activar el vostre compte d'AdSense. En funció dels motius, podreu reprendre el procés d'activació. Per obtenir més informació, consulteu l'article Què cal fer si AdSense no pot activar el compte.