Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Ressourcer til rapportering af overtrædelser

Du kan bruge disse oplysninger til at rapportere specifikke overtrædelser.

Penalties (and next steps) | Sustainable Monetized Websites

Følg nedenstående vejledning, afhængigt af hvilken overtrædelse du vil rapportere.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Verificering af en overtrædelse omfatter en AdSense-annonce

Hvis du ikke er sikker på, om overtrædelsen vedrører AdSense-annoncer, kan du tjekke sidekilden for AdSense-koden. En god måde at kontrollere det på er at tjekke annoncekoden i browserens kildekodevisning.

Eksempel

Åbn den side, der indeholder annoncekoden, i din browser, og få vist sidens kildekode.

I Chrome skal du højreklikke og vælge Se sidekilden eller trykke på Ctrl+U.
Bemærk! Hvis en annonce, der er involveret i overtrædelsen, ikke er AdSense-annoncer, kan vi ikke foretage os noget. Gå til AdSense-programpolitikkerne i Hjælp til AdSense, hvis du har spørgsmål vedrørende politikker.

Rapportér om overtrædelse af politikker

Vi kontrollerer løbende, om udgiverne overholder AdSense-programpolitikkerne. Hvis du mener, at et website overtræder AdSense-programpolitikkerne vedrørende indhold eller annonceplacering på et website, kan du bruge formularen Rapportér en politikovertrædelse

Rapportér ugyldige klik på dit website

Hvis du har mistanke om, at en besøgende på dit website har været årsag til ugyldige klik, skal du gennemgå dit websites logfiler for mistænkelig aktivitet. Brug kontaktformularen til ugyldige klik til at underrette os om ugyldig aktivitet på din konto.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan hjælpe med til at forebygge ugyldig trafik.

Rapportér indhold, som du mener bør fjernes fra Google

Brug vores fejlfinding til brug ved anmodning om fjernelse af indhold fra Google til at rapportere indhold, som efter din mening bør fjernes fra Googles tjenester i henhold til gældende love.

Rapportér en overtrædelse vedrørende andre Google-produkter eller -tjenester

Selvom AdSense-teamet ikke kan håndhæve politikker for andre Google-produkter, har vi angivet relevante links til rapportering af andre almindelige produktovertrædelser nedenfor.

Bemærk! Hvis du ikke kan se det aktuelle produkt eller den aktuelle overtrædelsestype, kan du gå til Googles side med hjælp for at få flere oplysninger.