Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Recursos per informar d'infraccions

Podeu utilitzar aquesta informació per informar d'infraccions específiques.

Penalties (and next steps) | Sustainable Monetized Websites

Heu de seguir els passos següents en funció de la infracció de què vulgueu informar.

Contingut d'aquest article:

Confirmar si una infracció implica un anunci d'AdSense

Si no teniu clar sique la infracció impliqui anuncis d'AdSense, podeu comprovar el codi d'AdSense a la font de la pàgina. Una bona manera de verificar-ho és comprovar el codi d'anunci a la visualització de codi font del navegador.

Exemple:

Obriu la pàgina que conté el codi d'anunci al navegador i, tot seguit, consulteu el codi font de la pàgina.

A Chrome, feu clic amb el botó dret i seleccioneu Mostra el codi font de la pàgina o premeu Ctrl+U.
Nota: si els anuncis implicats en la infracció no són anuncis d'AdSense, no podem prendre mesures. Visiteu les polítiques del programa d'AdSense al Centre d'ajuda si teniu cap pregunta sobre les polítiques.

Informar d'una infracció de les polítiques

Revisem constantment que els editors compleixin les polítiques del programa d'AdSense. Si creieu que un lloc web infringeix les polítiques del programa d'AdSense pel que fa al contingut o l'emplaçament d'anuncis d'un lloc web, podeu utilitzar el formulari Informar d'una infracció de les polítiques.

Informar de clics no vàlids al lloc web

Si sospiteu que al vostre lloc web hi pot haver hagut clics no vàlids d'algun visitant, reviseu els registres del lloc web per comprovar si s'hi ha produït alguna activitat sospitosa. Utilitzeu el formulari de contacte de clics no vàlids per notificar-nos activitat no vàlida al vostre compte.

Obteniu més informació sobre com podeu evitar el trànsit no vàlid.

Informar de contingut que creieu que s'hauria de treure de Google

Utilitzeu la nostra eina de resolució de problemes per treure contingut a fi d'informar de contingut que considereu que hem de treure dels serveis de Google d'acord amb la legislació aplicable.

Informar d'una infracció d'altres productes o serveis de Google

Tot i que l'equip d'AdSense no pot aplicar polítiques d'altres productes de Google, a continuació incloem els enllaços adequats per informar d'infraccions habituals d'altres productes.

Nota: si no veieu el producte o el tipus d'infracció que cerqueu, podeu visitar la pàgina d'ajuda de Google per obtenir més informació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.