Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uw account maken

Een gezamenlijk AdSense-account delen

U kunt uw account delen met andere mensen, zoals zakenpartners, werknemers, vrienden en familie, en een van de twee toegangsniveaus aan hen toewijzen. Gebruikers met toegang tot uw account kunnen u helpen bij het beheren van uw account en het beheren van andere gebruikers, afhankelijk van het toegangsniveau dat u aan hen verleent. U kunt de toegang op elk gewenst moment intrekken.

AdSense-accounts kunnen slechts één begunstigde voor de betalingen bevatten. De naam van de begunstigde van een AdSense-account moet een individu of een bedrijfsnaam zijn en alle inkomsten voor uw account worden ten gunste van die persoon of dat bedrijf uitbetaald.

Uitgevers mogen advertentiecode uit meerdere AdSense-accounts op een pagina plaatsen die voldoet aan ons programmabeleid. Uitgevers kunnen er ook voor kiezen advertentiecodes van meerdere uitgevers op een website te rouleren.