Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Trechterklikken

Een trechterklik wordt geteld als een gebruiker op een niet-advertentieblok klikt en er een bepaalde actie wordt geactiveerd. De gebruiker klikt bijvoorbeeld op een gerelateerde zoekterm in een gerelateerd zoekblok en wordt naar een landingspagina voor zoeken geleid.