Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsinriktning

Om anpassade annonser

Anpassade annonser (som tidigare kallades intressebaserade annonser) gör att annonsörerna kan nå användare baserat på intressen och demografi (t.ex. ”sportintresserade”) samt annan information.

Anpassade annonser hjälper dig att tjäna pengar på din webbplats på ett effektivare sätt, öka värdet för annonsörer och ge användarna en bättre upplevelse.