Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Om tilpasset annoncering

TIlpasset annoncering (tidligere kaldet interessebaseret annoncering) giver annoncører mulighed for at nå ud til brugerne på baggrund af deres interesser og demografiske oplysninger (f.eks. "sportsentusiaster") samt andre oplysninger, som er beskrevet her.

Tilpasset annoncering bidrager til at forbedre indtjeningen på dit website og giver samtidig annoncørerne mere for pengene og brugerne en bedre oplevelse.