Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleid

Veelgestelde vragen over het Beleidscentrum

Hieronder vindt u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over het Beleidscentrum.

Ik heb mijn site aangepast op basis van de informatie van de handhavingsmaatregel. Waarom zie ik nog steeds een handhavingsmaatregel in het Beleidscentrum?

U moet een beoordeling van uw site aanvragen voordat de handhavingsmaatregel kan worden verwijderd. Gebruik de stappen voor de aanvraag van een beoordeling.

Als een handhavingsmaatregel voor een site niet wordt weergegeven in het Beleidscentrum, betekent dit dan dat de site voldoet aan het programmabeleid?

Dat hoeft niet per se. In het Beleidscentrum worden sites weergegeven waarvoor onze beoordelingsprocessen een of meer schendingen van het programmabeleid hebben geconstateerd. Hoewel we die processen voortdurend verbeteren, kunnen ze niet elke schending ontdekken. We kunnen u buiten het Beleidscentrum om informeren als we een probleem op een andere manier ontdekken.

Worden in het Beleidscentrum alle sites weergegeven die het Programmabeleid van Google schenden?

Nee. In het Beleidscentrum worden sites weergegeven die het beleid schenden en waarvoor in de afgelopen 7 tot 10 dagen advertentieverzoeken zijn geweest. Bepaalde sites (bijvoorbeeld sites met erg weinig dagelijks verkeer) worden niet weergegeven in het Beleidscentrum. U bent er verantwoordelijk voor dat uw sites te allen tijde voldoen aan ons Programmabeleid. We raden u aan uw sites regelmatig te controleren op naleving van het beleid.