Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Informació general sobre el Centre de polítiques

El Centre de polítiques és una eina que us ajuda a complir les polítiques del programa. Utilitzeu el Centre de polítiques per descobrir, entendre i resoldre els problemes que afecten la difusió d'anuncis als vostres llocs web.

Per accedir al Centre de polítiques, inicieu la sessió al compte d'AdSense i feu clic a Centre de polítiques.

Utilitzeu el Centre de polítiques per veure:

• Quins dels vostres llocs web tenen problemes que afecten la difusió d'anuncis. Això inclou els casos en què les sol·licituds d'anunci provenen de les pàgines que heu inserit als llocs web amb problemes.
  • Informació sobre els problemes, incloses les descripcions de problemes i les captures de pantalla (si n'hi ha).
  • Com podeu sol·licitar una revisió del lloc web després de corregir els problemes.
Policy Center Overview

Utilitzar el Centre de polítiques

El Centre de polítiques us permet supervisar els problemes amb les polítiques que pugui tenir el lloc web, així com l'estat general del vostre compte. Si detectem que algun dels vostres llocs web té algun problema amb les polítiques o d'altre tipus, rebreu una notificació al Centre de polítiques o per correu electrònic.

En accedir al Centre de polítiques, trobareu una llista dels vostres llocs web afectats per problemes. Els problemes s'ordenen automàticament pel nombre de sol·licituds d'anunci que afecten. També podeu ordenar-los per nom del lloc web, per estat, per tipus de problema o per data de notificació. Per ordenar els elements per qualsevol d'aquestes categories, feu clic al nom de la categoria.

Feu clic a Baixeu el fitxer CSV i trieu Baixa tots els elements o Baixa la visualització filtrada per crear un fitxer CSV que contingui els detalls dels vostres llocs web amb problemes.

Exemple del Centre de polítiques a Google AdSense.

A la part superior de la pàgina principal del Centre de polítiques, podeu veure un resum general de l'estat del compte. El resum mostra quants llocs web es veuen afectats per problemes, quants problemes tenen l'estat S'ha de corregir i quin percentatge de les sol·licituds d'anunci està restringit o desactivat. Podeu filtrar la informació per aquestes categories fent-hi clic.

També podeu veure quin percentatge del trànsit del compte està difonent anuncis sense restriccions. Recordeu que en fer clic en aquest número no es crearà cap filtre, ja que els filtres només estan disponibles per als llocs web amb problemes.

Per obtenir més informació sobre els problemes de la llista, feu clic a Corregeix a la columna "Acció". S'obre la pàgina Detalls del problema, on veureu una descripció del problema i les instruccions per resoldre'l.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.