Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Sådan fungerer AdSense

Google AdSense giver udgivere mulighed for at tjene penge på deres onlineindhold. AdSense fungerer på den måde, at annoncer matches med dit website ud fra dets indhold og data om de besøgende. Annoncerne oprettes og betales af annoncører, der vil promovere deres produkter. Da annoncørerne betaler forskellige priser for forskellige annoncer, varierer det beløb, du tjener.

AdSense forklaret i tre trin

1. Du gør dine annoncepladser tilgængelige

2. De annoncer, der betales mest for, bliver vist på dit website

3. Du modtager betaling

Du gør dine annoncepladser tilgængelige ved at indsætte annoncekode på dit website og vælge, hvor annoncerne skal vises. Annoncørerne byder på en auktion i realtid for at få deres annoncer vist på dine annoncepladser. De annoncer, der betales mest for, bliver vist på dit website. Vi håndterer processen med at fakturere alle annoncører og netværk for annoncerne på dit website for at sikre, at du modtager dine betalinger.

Tilmeld dig AdSense

Ofte stillede spørgsmål

For at hjælpe dig med at få flere oplysninger om, hvordan AdSense fungerer, har vi samlet disse ofte stillede spørgsmål fra udgivere:

Udvid alle  Skjul alle

Om AdSense

Hvad er AdSense?
AdSense er en enkel og omkostningsfri måde at tjene penge på ved at vise annoncer sammen med dit onlineindhold. Med AdSense kan du vise relevante og interessante annoncer for de besøgende på dit website og sågar tilpasse annoncernes udseende, så de passer til dit website.
Hvordan adskiller AdSense sig fra andre annoncenetværk?
AdSense-programmet adskiller sig på den måde, at der vises Google Ads-annoncer på dit website. Google betaler dig derefter for de annoncer, der bliver vist på dit website. Alt efter hvilken annoncetype der er tale om, modtager du enten betaling for brugernes klik på annoncer eller annonceeksponeringer. AdSense giver dig øjeblikkelig og automatisk adgang til en enorm pulje af annoncører, hvilket betyder konkurrence om din annonceplads, mere relevante annoncer og annoncer til alt dit onlineindhold.
Er jeg nødt til at vælge, hvilke annoncer der skal vises på mit website?
Nej. AdSense sørger automatisk for, at de annoncer, der vises på dit website, er målrettet mod websitets indhold eller din målgruppe. Få flere oplysninger om, hvordan Google målretter annoncer mod dit website.
Hvem bestemmer, hvilke annoncer der bliver vist på mit website?
AdSense bruger en annonceauktion til automatisk at vælge de annoncer, der bliver vist på dine sider. De højeste betalende annoncer bliver vist på dit website. Få flere oplysninger om annonceauktionen.
Kan jeg se annoncerne på mit website?
Ja, når du har aktiveret annoncevisning, kan du se annoncerne på dit website. Det er dog vigtigt, at du husker, at du ikke må klikke på dine egne annoncer. I henhold til AdSense-programpolitikkerne er det ikke tilladt at klikke på egne annoncer, uanset årsag.
Kan jeg fjerne en annonce på mit website, hvis jeg ikke bryder mig om den?
Ja. På siden Brandsikkerhed på din AdSense-konto kan du gennemgå individuelle annoncer og vælge, om de skal vises på dine sider. Se vores vejledning i, hvordan du tillader og blokerer visning af annoncer på dit website.

Priser

Skal jeg betale for at bruge AdSense?
Nej, det koster dig ikke noget at deltage i AdSense-programmet. Og Google betaler dig oven i købet for klik på, eksponeringer af og andre interaktioner med de Google-annoncer, du viser på dit website. Du kan få flere oplysninger om at generere omsætning med AdSense ved at læse indlægget om indtjening med AdSense.

Tilmeld dig

Hvordan tilmelder jeg mig AdSense?
Hvis du er klar til at gå i gang med AdSense, kan du tilmelde dig her. Vi gennemgår dit website for at tjekke, at programpolitikkerne overholdes.

Politikker

Er der indført politikker vedrørende deltagelse i AdSense-programmet, som jeg er forpligtet til at overholde?
Udgivere, der vælger at bruge AdSense-tjenesten, er forpligtede til at overholde programpolitikkerne. Hvis du ikke overholder disse politikker, risikerer du, at din AdSense-konto bliver deaktiveret. I mange tilfælde foretrækker vi at samarbejde med udgiverne om at sikre overholdelse af politikkerne. Vi forbeholder os dog retten til ikke at vise annoncer, der overtræder politikkerne, til at deaktivere annoncevisningen på sider, der overtræder politikkerne, til at tilbageholde betaling og til at lukke konti, der overtræder politikkerne.

Bemærk! Vi kan til enhver tid vælge at ændre vores politikker, og i henhold til vores vilkår og betingelser er det dit ansvar at holde dig orienteret om og overholde programpolitikkerne.

Hvordan håndhæver I programpolitikkerne?
Vi overvåger aktivt AdSense-udgivernes konti for at tjekke, at de overholder vores programpolitikker. Hvis vi konstaterer, at en udgiver ikke overholder vores politikker eller vilkår og betingelser, bliver vedkommendes konto muligvis lukket.