Mainospyynnön klikkausprosentti

Mainospyynnön klikkausprosentti on mainoksesi saamien klikkausten määrä jaettuna mainospyyntöjen määrällä.

Mainospyynnön klikkausprosentti = klikkaukset / mainospyynnöt

Jos esimerkiksi saat 7 klikkausta 1 000 mainospyynnöstä, mainospyynnön klikkausprosentti on 0,7 %. (7 / 1 000 = 0,7 %)

Huomaa, että tämä muuttuja on käytettävissä vain muokatun muuttujaryhmän välilehdellä. Lue lisätietoja muokatusta muuttujaryhmästä.