Vianetsintä ja tavallisten ongelmien ratkaiseminen

Tunnetut ongelmat

Alla on luettelo AdSensen tunnetuista ongelmista ja niiden mahdollisista ratkaisuista. Pyrimme ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestä.

Osa marraskuun maksuista yhä odotustilassa

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Olet saattanut huomata, että marraskuun maksusi tila on edelleen "odottaa". Pyrimme suorittamaan maksusi mahdollisimman pian. Sinulta ei vaadita mitään lisätoimia, eikä sinun tarvitse ottaa meihin yhteyttä maksuusi liittyen. Marraskuun maksusi tila päivittyy heti, kun ongelma on saatu korjattua.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Päivitetty viimeksi: 26.11.2018

Virheelliset mittareiden nimet tehokkuusraporteissa

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Osa julkaisijoista on raportoinut seuraavista tehokkuusraportteihin liittyvistä ongelmista:

• Klikkausprosentti-muuttujan nimenä on virheellisesti Näyttökertojen roskasisältö‑%.
  • Joitakin roskasisältöön liittyviä muuttujia on virheellisesti Muokattu muuttujaryhmä ‑valitsimessa.

Nämä ongelmat on korjattu. Huomaa, että virheellisesti nimettyjä muuttujia ei otettu käyttöön.

Päivitetty viimeksi: 10.5.2018

AdSensen Android-sovelluksen ongelma

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Jotkut julkaisijat ovat raportoineet AdSensen Android-sovelluksen kaatumisista. Pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian.

Jos ongelma koskee sinua, poista AdSensen Android-sovellus ja asenna se uudelleen.

Päivitetty viimeksi: 13.12.2017

Mainostase-ominaisuutta huolletaan

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Mainostasetta kehitetään parhaillaan tulojen arvioinnin tarkentamiseksi. Olemme poistaneet mainostase-työkalun käytöstä kaikkien julkaisijoiden tileillä.

Jos olet käyttänyt mainostase-työkalua, aikaisemmat mainostaseen asetuksesi eivät enää ole käytössä. Tämän seurauksena mainostase ei tällä hetkellä vaikuta täyttösuhteeseesi tai tuloihisi.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ilmoitamme sinulle, kun työkalu on taas käytössä.

Päivitetty viimeksi: 7.11.2017

Osa julkaisijoista on saanut väärän PIN-koodin

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Osa julkaisijoista on saanut väärän PIN-koodin. Syynä oli tulostuksessa tapahtunut virhe, joka on nyt korjattu.

Jos tämä ongelma koskee sinua, noudata alla olevia ohjeita.

• Yhdysvalloissa toimiva julkaisija: Pyydä uusi PIN-koodi

Voit pyytää uuden PIN-koodin 14.10.2016 alkaen. (Jos uuden PIN-koodin pyytäminen ei onnistu kyseisenä päivänä, odota, että edellisestä PIN-koodipyynnöstäsi on kulunut seitsemän päivää.)

• Muualla kuin Yhdysvalloissa toimiva julkaisija: Odota uutta PIN-koodia

Sinulle lähetetään automaattisesti uusi PIN-koodi. Se saapuu kahden viikon kuluessa.

Huomaa, että olemme myös nollanneet jäljellä olevat PIN-koodin syöttöyritykset.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.

Päivitetty viimeksi: 14.11.2016

AdSense sallii rekisteröitymisen vain oletusarvoisella Google-tilillä

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Olemme havainneet, että julkaisijat eivät voi siirtyä Google-tilien välillä AdSensen rekisteröitymisen yhteydessä. Kun rekisteröidyt AdSense-käyttäjäksi, kirjaudu ulos kaikilta Google-tileiltä lukuun ottamatta tiliä, jonka haluat liittää AdSenseen. Jos näin ei tehdä, AdSense valitsee rekisteröitymistä varten oletusarvoisen Google-tilisi.

Tämä vaikuttaa myös YouTube- ja Blogger-julkaisijoihin, jotka haluavat liittää YouTube-kanavansa tai Blogger-tilinsä AdSenseen. Suosittelemme, että käytät AdSensea samalla Google-tilillä kuin YouTubea tai Bloggeria.

Noudattamalla seuraavia ohjeita voit kirjautua ulos kaikilta Google-tileiltäsi yhtä lukuun ottamatta:

1. Siirry uudella selaimen välilehdellä osoitteeseen https://accounts.google.fi/logout.
  2. Klikkaa Poista.
  3. Klikkaa X-kuvaketta jokaisen sellaisen Google-tilin kohdalla, jota et halua liittää AdSenseen. (Jätä vähintään yksi Google-tili AdSenseen liitettäväksi.)
  4. Klikkaa Valmis.
  5. Siirry takaisin AdSensen rekisteröitymissivulle.
  6. Valitse Luo toinen tili tai käytä toista tiliä ja kirjaudu Google-tilille, jonka haluat liittää AdSenseen.

Pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian.

Päivitetty viimeksi: 20.10.2017

Osa julkaisijoista on saanut tilin sulkemista koskevan viestin

Tiedot:

Osa julkaisijoista on saanut tilin sulkemista koskevan viestin. Tilit on suljettu, koska niillä ei ole ollut toimintaa pitkään aikaan. Huomaa, että aktiivisia tilejä ei ole suljettu.

Jos sait tämän viestin ja haluat avata uuden AdSense-tilin, kirjaudu Google-tilillesi ja käy osoitteessa www.google.com/adsense. Huomaa, että vanhaa tiliä ei voi avata uudelleen.

Päivitetty viimeksi: 20.6.2016

Yhteistyökumppanit eivät voi muokata useiden mainosyksiköiden tilaa kerralla MCM-työkalussa

Tiedot:

Osa yhteistyökumppaneista ei voi muokata useiden mainosyksiköiden tilaa kerralla Useiden asiakkaiden hallinta (MCM) ‑työkalussa. Kun yhteistyökumppani yrittää muokata useiden mainosyksiköiden hallinnointitilaa kerralla, MCM-työkalu ilmoittaa joukkotoiminnon onnistumisesta, vaikka se on tosiasiassa epäonnistunut. Yhteistyökumppaneiden kannattaa tarkistaa kaikki hiljattaiset joukkopäivitykset, sillä mainosyksiköiden hallinnointitila on jäänyt muuttumatta tilanteissa, joihin tämä ongelma on vaikuttanut.

Pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian. Yhteistyökumppaneiden kannattaa toistaiseksi välttää joukkomuokkauksia ja tehdä muutoksia vain yhteen mainosryhmään kerralla.

Päivitetty viimeksi: 28.6.2016

Osa uusista julkaisijoista näkee mainoksia heti rekisteröitymisen jälkeen

Viimeisin päivitys: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Tiedot:

Osa uusista julkaisijoista on nähnyt mainoksia blogeissaan heti sen jälkeen, kun he ovat rekisteröityneet AdSenseen hosting-kumppanin sivuston välityksellä, vaikka tiliä ei ole vielä tarkistettu kokonaan. Mainokset lakkaavat näkymästä muutaman tunnin kuluttua. Pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian.

Päivitetty viimeksi: 1.3.2016