Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Din AdSense-sida

Du kan använda din AdSense-supportsida för att snabbt hitta svar på frågor om ditt konto. Logga in på det Google-konto du använder för att komma åt AdSense så att vi kan köra en diagnos på ditt konto.

Använd vårt felsökningsverktyg för inloggning om du har problem med att logga in.

Läs mer om skillnaden mellan ett Google-konto och ett AdSense-konto.

Felsökning i konto

Minskade intäkter

Första steget för att ta reda på vad som har orsakat minskade intäkter är att känna till de viktigaste mätvärdena som påverkar intäkterna. Intäkterna påverkas av flera faktorer, men i allmänhet är de viktigaste mätvärdena Kostnad per klick (CPC)Klickfrekvens (CTR) och Exponeringar.
Följ de här anvisningarna för att läsa mer om viktiga mätvärden och hur du tar reda på den underliggande orsaken till intäktsminskningen.

Annonsvisning

Felsökningsverktyget för annonsvisning i AdSense kan hjälpa dig att åtgärda problem med annonsvisningen i Google AdSense. Följ dessa anvisningar för att lära dig mer om hur du åtgärdar annonsvisningen på din webbplats.

Felsökningsverktyg för annonsvisning

Policyöverträdelser

Optimeringstips för att öka dina intäkter

Du har inga möjligheter för tillfället. Sök efter nya möjligheter senare. Till dess hittar du fler AdSense-resurser på den här sidan.