Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uw AdSense-pagina

Op de AdSense-supportpagina kunt u snel antwoorden vinden op vragen over uw account. Log in op het Google-account dat u gebruikt om toegang te krijgen tot AdSense, zodat we uw account kunnen controleren.

Als u problemen heeft met inloggen, gaat u naar onze probleemoplosser voor inloggen.

Meer informatie over het verschil tussen een Google-account en een AdSense-account.

Accountproblemen oplossen

Inkomstendaling

Als u de oorzaak van de inkomstendaling wilt vinden, moet u eerst vaststellen wat de belangrijkste statistieken zijn die uw inkomsten beïnvloeden. Uw opbrengsten worden door meerdere factoren beïnvloed, maar over het algemeen zijn dit de belangrijkste statistieken: kosten per klik (CPC), klikfrequentie (CTR) en vertoningen.
Volg deze stappen voor meer informatie over belangrijke statistieken en hoe u de oorzaak van de inkomstendaling kunt vinden.

Advertentieweergave

U kunt de probleemoplosser voor advertentieweergave via AdSense gebruiken om problemen met de advertentieweergave via Google AdSense op te lossen. Volg deze stappen om problemen met de advertentieweergave op uw site op te lossen.

Probleemoplosser voor advertentieweergave

Beleidsproblemen

Optimalisatietips om uw opbrengst te verhogen

U heeft momenteel geen mogelijkheden. Kijk later nog eens of er nieuwe mogelijkheden zijn. In de tussentijd kunt u op deze pagina meer AdSense-bronnen bekijken.