Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Programmerbar sökmotor

En sökmotor är en skräddarsydd sökupplevelse som gör att du kan erbjuda dina webbplatsanvändare anpassad sökning. Med AdSense kan du lägga till en sökmotor på din webbplats och generera intäkter genom att visa AdSense-annonser på sökresultatsidorna.

Om du vill anpassa utseendet på sökrutan och sökresultaten som du visar på din webbplats kan du använda Programmerbar sökmotor. Med Programmerbar sökmotor kan du även finjustera sökresultaten så att det blir enklare för användarna att hitta den information de letar efter på webbplatsen.