Täsmähakukone

Täsmähakukone, jota kutsutaan usein vain hakukoneeksi, on räätälöity hakukokemus, jonka avulla voit tarjota muokatun haun sivustosi käyttäjille. Täsmähakukoneen avulla voit muokata sivustossasi näkyvien hakukentän ja hakutulosten ulkoasua. Voit myös tarkentaa hakutuloksia, jolloin käyttäjät löytävät etsimänsä helpommin sivustostasi.

AdSense haulle -ohjelman avulla voit luoda täsmähakukoneen ja hankkia tuloja näyttämällä AdSense-mainoksia hakutulossivuilla.