Annonseplassering det kan målrettes mot

En annonseplassering det kan målrettes mot, er en bestemt gruppe av annonseenheter der en annonsør kan velge å plassere annonser ved hjelp av plasseringsmålretting. En annonseplassering kan være alt fra et helt nettsted til én enkelt annonseenhet. Plasseringene gjøres tilgjengelige for annonsørene på to måter:

• Plasseringer opprettes automatisk i systemet vårt. Alle publisistnettstedene i AdSense-nettverket gjøres automatisk tilgjengelig for annonsørene som plasseringer de kan målrette annonsene sine mot. Når annonsørene målretter mot denne typen plasseringer, kan annonsene vises hvor som helst på nettstedet.
  • Plasseringer defineres av publisistene. Du kan definere dine egne annonseplasseringer ved hjelp av de egendefinerte kanalene dine. Du velger hvordan du ønsker å gruppere bestemte annonseenheter på nettstedet ditt som du ønsker at annonsørene skal kunne målrette mot. Annonseenheter grupperes ofte som egendefinerte kanaler etter emne, annonseformat eller plassering på siden. Når annonsører målretter mot annonseplasseringer definert av publisister, kan annonsene kun vises i de bestemte annonseenhetene som den aktuelle publisisten har valgt.

Finn ut mer om hvordan du definerer en annonseplassering det kan målrettes mot.