Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kanaler

Spor effektiviteten af annonceenheder med tilpassede kanaler

Med tilpassede kanaler kan du spore annonceenheders effektivitet. Du designer dine egne tilpassede kanaler og bruger dem til at se effektiviteten af dine annonceenheder på en måde, der er relevant for dig. Du kan oprette op til 500 tilpassede kanaler for hvert af dine AdSense-produkter.

Sådan kan du bruge tilpassede kanaler

Spor en gruppe annonceenheder

Her er et par eksempler på, hvordan du kan gruppere og spore annonceenheder med tilpassede kanaler:

• Annoncestørrelser
  • Annoncers placering på en side – til venstre eller til højre, integreret i indholdet eller oven over det
  • Sideemner – artikler om sport kontra artikler om underholdning

Spor annonceenheder efter tilpasset kanal-id

Du kan også spore annonceenheder ved at føje tilpassede kanal-id'er til din annonceenhedskode. Lad os f.eks. antage, at du vil spore, hvor meget du tjener fra brugere, der er logget ind, sammenlignet med brugere, som ikke er logget ind. Du opretter to tilpassede kanaler og føjer derefter id'et for den første tilpassede kanal til de annonceenheder, du viser til brugere, der er logget ind, og id'et for den anden tilpassede kanal til de annonceenheder, du viser til brugere, der ikke er logget ind. Du kan nu sammenligne effektiviteten af de to tilpassede kanaler i en rapport om tilpassede kanaler.

Eksempel

Her er et eksempel, der viser kode til annonceenheden med det tilpassede kanal-id 1234 tilføjet:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- signed_in_ad_unit -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="0123456789"
     data-ad-format="auto"
     data-ad-channel="1234"
     data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Opret en tilpasset kanal

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  4. Klik på Administrer tilpassede kanaler.
  5. Klik på Tilføj kanal.
  6. Vælg dit AdSense-produkt. For eksempel "Indhold", "Søgning" osv.
  7. Giv den tilpassede kanal et beskrivende navn, der gør det nemt at identificere den senere. Det kan f.eks. være bil_sider eller store_firkanter.
  8. Vælg de annonceenheder, som du vil spore med denne kanal. Bemærk! Det er kun AdSense til indhold- og AdSense til søgning-produkter, der understøtter denne mulighed.
  9. Klik på Tilføj.

Din tilpassede kanal er nu aktiv.

Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner, deaktiverer og aktiverer tilpassede kanaler.

Se rapporten for en tilpasset kanal

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  4. Klik på Administrer tilpassede kanaler.
  5. Klik på Vis rapport View report ud for din tilpassede kanal i tabellen.
  6. (Valgfrit:) Du kan også tilføje dimensioner for at segmentere dine kanaldata.
    Tip! Du kan også kombinere rapporten Tilpassede kanaler med landedimensionen.
Bemærk! Når du får vist rapporter om tilpassede kanaler, ser du muligvis nogle eksponeringer og klik, der er blevet sporet på flere kanaler. Hvis du føjer en annonceenhed til mere end én tilpasset kanal eller tildeler en annonceenhed mere end én tilpasset kanal, registreres der klik og eksponeringer fra den pågældende annonceenhed for hver af de tilpassede kanaler.