Verkkosivustojen hallinta

Käyttöoikeuden antaminen indeksointirobotille robots.txt-tiedostossa

Jos olet muokannut sivustosi robots.txt-tiedostoa niin, että AdSense-indeksoijaa estetään indeksoimasta sivujasi, emme voi näyttää Google-mainoksia näillä sivuilla.

Poistamalla seuraavat kaksi tekstiriviä robots.txt-tiedostosta voit antaa indeksoijallemme pääsyn sivuillesi:

User-agent: Mediapartners-Google
Disallow: /

Muutoksen jälkeen indeksoijamme voi indeksoida sivustosi sisällön ja näyttää sivuillasi Google-mainoksia. Huomaa, että robots.txt-tiedostoon tehdyt muutokset eivät ehkä näy hakemistossamme, ennen kuin indeksointirobotit ovat yrittäneet käydä sivustossasi uudelleen.