Varsel

Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Sånn kan du generere synkron annonsekode for annonseenheter

Annonsekode du genererer i AdSense-kontoen din, er asynkron. Med dette får du redusert tidsforsinkelse på nettet samtidig som de besøkende på nettstedet ditt får en bedre brukeropplevelse. Hvis du har behov for å generere synkron annonsekode, for eksempel om du bruker Google Ad Manager eller en annen annonsetjener som ikke har støtte for asynkron annonsekode, må du endre den annonsekoden du har.

Merk: Du kan utelukkende generere synkron annonsekode for annonseenheter med faste størrelser.

For å endre annonsekode for eksisterende annonseenheter må du gjøre følgende oppdateringer i koden:

Kode for asynkron annonseenhet:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx"
    data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Kode for synkron annonseenhet:

<script type="text/javascript">
    google_ad_client = "ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx";
    google_ad_slot = "1234567890";
    google_ad_width = 728;
    google_ad_height = 90;
</script>
<!-- leaderboard -->
<script type="text/javascript"
src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/show_ads.js">
</script>
Merk: Vi anbefaler at du ikke blander asynkron og synkron annonsekode på de samme nettsidene.