Grow your ad revenue and get your website into shape for the holiday season! Check out our blog post for additional information.

Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Mulige årsager til, at webadressen ikke vises

Nogle af Google-annonceenhederne er udformet til at blive vist uden den synlige webadresse. Hvis du bruger et af formaterne Leaderboard eller Banner, vil webadressen ikke være synlig, når det fulde antal annoncer vises.

Hvis du ønsker at få webadresserne vist, skal du vælge et andet annonceformat. Du kan se eksempler på hvert format på https://www.google.dk/adsense/adformats.