Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Om annonsenheter

Använd annonskod för att skapa utrymmen på din webbplats där du vill visa Google-annonser #adunits #adcode

En annonsenhet är en eller flera Google-annonser som visas som resultat av en del av AdSense-annonskoden. Du kan skapa, anpassa och hantera annonsenheter på sidan Annonser i ditt AdSense-konto. Annonsenheterna ger dig kontroll över var annonserna visas, och annonsenheterna för integrerade annonser ger stora möjligheter till anpassning.

Typer av annonsenheter

Det finns flera olika typer av annonsenheter i AdSense. Om en displayannonsenhet inte uppfyller kraven på din webbplats kan du använda en av de mer specialiserade annonsenheterna:

Annonsenhet Beskrivning
Display
  • Lämpliga för de flesta ändamål och fungerar bra överallt.
  • Displayannonser är responsiva som standard, vilket innebär att storleken anpassas automatiskt så att de passar din sidlayout och användarnas enheter.
  • De kan anpassas för att visa fasta annonsstorlekar.
  • De är också kompatibla med AMP-sidor.
Flöde
  • Integrerade annonser som smälter in naturligt i ett flöde (till exempel en lista över artiklar eller produkter) ger en god användarupplevelse.
Artikel
  • Integrerade annonser som smälter in mellan textstyckena på sidorna ger en bättre läsupplevelse.
Multiplex-annonser
  • Rutnätsbaserad annonsenhet som visar integrerade annonser som påminner om innehållsrekommendationer.
Sökmotor
  • Sökmotor som tillhandahålls av Google och som visar annonser vid sökresultat.