Muokatut hakumainokset

Samankaltaiset haut hakusivuilla

Samankaltaisen haun avulla voit näyttää samankaltaisia hakutermejä, kun käyttäjä tekee haun sivustollasi. Kun käyttäjä klikkaa samankaltaista hakutermiä, hänet ohjataan toiselle hakutulossivulle. Käyttämällä hakutuloksissasi samankaltaista hakua voit kasvattaa hakujen määrää sivustollasi ja auttaa käyttäjiä löytämään etsimänsä.

Samankaltaisen haun yksikön luominen hakusivuillesi

Ennen kuin aloitat, tutustu artikkeliin Googlen Muokattavia hakumainoksia koskeva käytäntö: Vaihtoehtoiset hakulausekkeet.

Voit luoda samankaltaisen haun yksikön hakusivuillesi seuraavasti:

1. Luo oma hakumainostyyli AdSense-tililläsi.
  2. Hae oman hakumainostyylin koodi.