Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonsemålretting

Faktorer som påvirker visning av annonser

Garanterer dere relevante annonser for nettstedet mitt?

Google garanterer ikke at vi alltid vil kunne vise relevante annonser, fordi annonsevisning er avhengig av en rekke faktorer, herunder vår mulighet til å gjennomsøke nettstedet ditt, innholdet på nettsiden og hvorvidt relevante Google-annonser er tilgjengelige.

Hvis Google ikke har annonser for et søk med AdSense for søk, eller hvis søket ikke returnerer barnesikre annonser, vil vi heller ikke vise annonser.

Hvis vi ikke har relevante annonser for nettsiden, eller hvis vi ennå ikke har gjennomsøkt nettstedet, blir det ikke vist annonser.