Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Factoren die de advertentieweergave beïnvloeden

Kunnen jullie garanderen dat er relevante advertenties voor mijn site zijn?

De mogelijkheid advertenties op uw site weer te geven is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de mogelijkheid uw site te crawlen, de inhoud van uw webpagina's en de beschikbaarheid van relevante Google-advertenties. We kunnen daarom niet garanderen dat we altijd relevante advertenties voor weergave kunnen aanbieden.

Ook als Google geen advertenties heeft voor een zoekopdracht van AdSense voor zoeken of als de zoekopdracht advertenties retourneert met niet-gezinsvriendelijke inhoud, worden er geen advertenties weergegeven.

We geven geen advertenties weer als we voor een bepaalde pagina geen relevante advertenties kunnen vinden of als we uw site nog niet hebben gecrawld.